2024 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları (BAGEP) Ödülü Ödüller

2024 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları (BAGEP) Ödülü

2024 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) sonuçları açıklandı.

Avrupa Moleküler Biyoloji Örgütü’ne (EMBO), Koç Üniversitesi’nden Yeni Üye Ödüller

Avrupa Moleküler Biyoloji Örgütü’ne (EMBO), Koç Üniversitesi’nden Yeni Üye

Yaşam bilimlerinde mükemmelliği teşvik etmeye kendini adamış önde gelen araştırmacılardan oluşan bir kuruluş olan Avrupa Moleküler Biyoloji Örgütü (EMBO) yakın zamanda yeni üyelerini seçti.

2024 Kadın Akademisyenlere Araştırmaya Dönüş Desteği Araştırma

2024 Kadın Akademisyenlere Araştırmaya Dönüş Desteği

Fen Fakültesi, Matematik Bölümü, Uygulamalı ve Hesaplamalı Matematik alanında çalışmalarını sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Selin Aslan’ı, projesiyle elde ettiği bu araştırma desteği için tebrik ederiz.

Fen Fakültesi’nde Sürdürülebilirlik Temalı Bilim Şenliği Sürdürülebilirlik

Fen Fakültesi’nde Sürdürülebilirlik Temalı Bilim Şenliği

Koç Üniversitesi Fen Fakültesi’nin her yıl düzenlediği Bilim Şenliği’nin 2024 yılı teması “Sürdürülebilirlik” oldu.

TÜBİTAK Bilim Ödülü Ödüller

TÜBİTAK Bilim Ödülü

Üç öğretim üyemiz 2023 TÜBİTAK Bilim Ödülü ile onurlandırılırken, iki öğretim üyemiz de 2023 TÜBİTAK Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

2023 Sedat Simavi Bilim Ödülü – Prof. Dr. Halil Havaklı  Ödüller

2023 Sedat Simavi Bilim Ödülü – Prof. Dr. Halil Havaklı

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği ve Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden Prof. Dr. Halil Kavaklı her sene gazetecilik, edebiyat, spor ve bilim alanlarında verilen 2023 Sedat Simavi Bilim Ödülü'nün sahibi oldu.

Dr. Öğr. Üyesi Safacan Kölemen, TÜBA – GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanları Ödüllerini aldı. Ödüller

Haber metni yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2. ERC'sini aldı! Ödüller

Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2. ERC'sini aldı!

TÜBİTAK 2566- Çin Ulusal Doğa Bilimleri Vakfı (NSFC) İkili İşbirliği Programı Desteği Ödüller

Kanser Hastalarında Kas Kaybını Engelleyecek Moleküler Çözümler – Dr. Öğr. Üyesi Serkan Kır Araştırma

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Serkan Kır’ın kanser hastalarında yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyen kas kaybını engellemeye yönelik çalışması Nature Dergisi’inde yayımlandı.

Ödüller 2024-06-04 12:40

2024 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları (BAGEP) Ödülü

Ödüller 2024-07-12 13:27

Avrupa Moleküler Biyoloji Örgütü’ne (EMBO), Koç Üniversitesi’nden Yeni Üye

Araştırma 2024-07-09 06:37

2024 Kadın Akademisyenlere Araştırmaya Dönüş Desteği

Sürdürülebilirlik 2024-06-03 08:13

Fen Fakültesi’nde Sürdürülebilirlik Temalı Bilim Şenliği

Ödüller 2023-12-28 14:09

TÜBİTAK Bilim Ödülü

Ödüller 2023-12-13 11:30

2023 Sedat Simavi Bilim Ödülü – Prof. Dr. Halil Havaklı

Ödüller 2023-11-08 13:07

Ödüller 2023-11-08 13:10

Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2. ERC'sini aldı!

Ödüller 2023-11-08 13:11

Araştırma 2023-08-15 07:47