TOP DOWNLOADED ARTICLE 2017-2018
Haziran 2019, Pazartesi

CONGRATULATIONS TO Burak Ozbagci whose paper has been recognized as a top 20 most read paper in Bulletin of the London Mathematical Society

Habere Git
İki öğretim üyemiz Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2019 Ödülü almaya hak kazanmıştır.
Nisan 2019, Salı

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Koca Çaydaşı, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hasan İnci, Matematik Bölümü

Habere Git
Zeta fonksiyonlarının konveks yapıları üzerine olan bir sanının çözümü
Mart 2019, Cuma

8. Avrupa Matematik Kongresi
Şubat 2019, Çarşamba

Prof. Dr. Burak Özbağcı 2020 yılında gerçekleşecek 8. Avrupa Matematik Kongresi’ne davet edildi. Prof. Özbağcı Türkiye'deki bir üniversiteden bu kongreye davet edilen ilk Türk matematikçi olacak.

EMBO Installation Grant
Ocak 2019, Salı

Dr. Öğretim Üyesi Serap Aksu Ramazanoğlu ( Fizik Bölümü) ve Dr. Öğretim Üyesi Serkan Kır ( Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) prestijli “EMBO Installation Grant” almaya hak kazanmıştır.

20.Uluslarası Kimya Konferansı’nda En İyi Sunum Ödülü Durata Haciu’ya verildi

Habere Git
Alphan Sennaroğlu ile bir söyleşi (Optical Society of America)

Habere Git
Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydemir’in Advanced Materials dergisinde yayını çıktı.
Eylül 2018, Perşembe

Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydemir’in Advanced Materials dergisinde yayını çıktı.

BAGEP 2018 Ödülleri
Mart 2018, Perşembe

İki öğretim üyemiz Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2018 Ödülü almaya hak kazanmıştır. Dr. Öğr. Üyesi Elif Nur Fırat Karalar, Moleküler Biyoloji ve Genetik Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydemir, Kimya

Habere Git
Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Koca Çaydaşı prestijli “EMBO Installation Grant” almaya hak kazanmıştır.
Aralık 2017, Pazar

Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ayşe Koca Çaydaşı prestijli “EMBO Installation Grant” almaya hak kazanmıştır.

Habere Git
Koç Üniversitesi Mikrofotonik Araştırma Laboratuvarı Yayını Dergi Kapağında Öne Çıkartıldı
Aralık 2017, Pazartesi

Applied Optics dergisinin kapağında öne çıkartılan bu çalışma Kyosemi Corporation ve Sphelar Power Corporation'ndaki Japon araştırmacılarla, Koç Üniversitesi'ndeki Pakistanlı ve Türk araştırmacıların ortak uğraşının sonucudur.

Can Erkey ve Alper Kiraz’ın Makalesi Dergi Kapağında Öne Çıkartıldı
Aralık 2017, Salı

Can Erkey ve Alper Kiraz'ın makalesi Journal of Sol-Gel Science and Technology dergisinin kapağında öne çıkartıldı. Dergi kapağına ve makaleye ulaşmak için lütfen tıklayınız.