TÜBİTAK 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı Desteği
Mart 2022, Cuma

Habere Git
Kimya Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Umut Aydemir, 2021 ODTÜ Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü’nü aldı.
Aralık 2021, Pazartesi

Habere Git
Istanbul Development Agency Grant Results: Assoc. Prof. Elif Nur Fırat Karalar’s Project Grant Proposal Has Been Accepted for Funding
Aralık 2021, Cuma

Habere Git
Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar, 2021 TÜBİTAK Teşvik Ödülü’nü aldı
Aralık 2021, Çarşamba

Habere Git
Doç. Dr. Önder Metin IUPAC Anorganik Kimya Grubuna Ulusal Temsilci Olarak Seçilmiştir
Kasım 2021, Pazartesi

1958 yılından bu yana ülkemizin üyesi olduğu Uluslararası Temel ve Uygulamalı Kimya Birliği (IUPAC- International Union Pure and Applied Chemistry) bünyesinde faaliyet gösteren 6 farklı çalışma gruplarında (Division) 2022-2023 yılları arasında ülkemizi temsilen yer alacak bilim insanları belli oldu. Fakültemiz Kimya bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Önder Metin Anorganik Kimya Grubuna (Inorganic Chemistry, Division II) ulusal temsilci (National Representative) olarak seçilmiştir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Habere Git
Prof. Burak Özbağcı, Avrupa Matematik Kongreleri tarihinde, bir Türk Üniversitesi’nde çalışırken davet edilen ilk konuşmacı oldu.
Temmuz 2021, Perşembe

Prof. Burak Özbağcı, Avrupa Matematik Kongreleri tarihinde, bir Türk Üniversitesi'nde çalışırken davet edilen ilk konuşmacı oldu.

Habere Git
Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2021 Sabri Ülker Bilim Ödülü’ne layık görülmüştür.
Mayıs 2021, Çarşamba

Habere Git
Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu, Plos Biology Dergisinin Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde
Mayıs 2021, Cuma

Habere Git
“Doğadaki riskler değil, trafik korkutuyor”
Eylül 2020, Salı

Bölümleri Keşfet
Temmuz 2020, Çarşamba

Habere Git
Dr. Elif Nur Firat-Karalar Elele dergisi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yazı dizisinde tanıtıldı.
Haziran 2020, Salı

Dr. Elif Nur Firat-Karalar 21. Yüzyıl Türkiye’sinin aydınlık yüzünü simgeleyen cesur, çalışkan, yaratıcı ve , öncü ruhlu kadınlardan biri olarak Elele dergisi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yazı dizisinde tanıtıldı.

Habere Git
Elif Nur Fırat Karalar ve ekibinin Molecular Biology of the Cell dergisinde yayını çıktı.
Haziran 2020, Salı

Odabası ve ark. 2020 bu yayında sentriyolar satelitlerin hücresel ve yapısal özelliklerini ve bu alanda son on yıldaki gelişmeleri tartıştı.