11 KASIM 2019 PAZARTESİ GÜNKÜ MERKÜR GEÇİŞİNİN GÖZLEMLENMESİ
November 2019, Tuesday

Cell scientist to watch – Elif Nur Fırat Karalar
October 2019, Wednesday

Hücre biyolojisi üzerine çalışmalarını yürüten Koç Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden Dr. Öğr.Üyesi Elif Nur Fırat Karalar “Journal of Cell Science” dergisinde yayımlanan ve “Cell Scientist to Watch” makale serisinde yer alan röportajını okumak için tıklayınız.

Amatör astronomi yükselişte
August 2019, Monday

Fizik Bölümümüz Yaz 2019 döneminde amatör astronomi çalıştayları düzenledi. Fethi Mübin Ramazanoğlu, Yiğit Uysallı ve Ekin Özgönül giriş seviyesinde teleskop kullanımını iki ayrı öğrenci grubuna üç ders boyunca anlattı. Gruplar aynı zamanda gezegenlerden galaksilere kadar değişik gök cisimlerini de gözlemledi. Benzer faaliyetlere katılmak isteyenler Astronomi ve Uzay Kulübü veya Bilim Kulübü’yle iletişime geçebilir.

TOP DOWNLOADED ARTICLE 2017-2018
June 2019, Monday

CONGRATULATIONS TO Burak Ozbagci whose paper has been recognized as a top 20 most read paper in Bulletin of the London Mathematical Society

Habere Git
İki öğretim üyemiz Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2019 Ödülü almaya hak kazanmıştır.
April 2019, Tuesday

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Koca Çaydaşı, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hasan İnci, Matematik Bölümü

Habere Git
Zeta fonksiyonlarının konveks yapıları üzerine olan bir sanının çözümü
March 2019, Friday

8. Avrupa Matematik Kongresi
February 2019, Wednesday

Prof. Dr. Burak Özbağcı 2020 yılında gerçekleşecek 8. Avrupa Matematik Kongresi’ne davet edildi. Prof. Özbağcı Türkiye'deki bir üniversiteden bu kongreye davet edilen ilk Türk matematikçi olacak.

EMBO Installation Grant
January 2019, Tuesday

Dr. Öğretim Üyesi Serap Aksu Ramazanoğlu ( Fizik Bölümü) ve Dr. Öğretim Üyesi Serkan Kır ( Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) prestijli “EMBO Installation Grant” almaya hak kazanmıştır.

20.Uluslarası Kimya Konferansı’nda En İyi Sunum Ödülü Durata Haciu’ya verildi

Habere Git
Alphan Sennaroğlu ile bir söyleşi (Optical Society of America)

Habere Git
Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydemir’in Advanced Materials dergisinde yayını çıktı.
September 2018, Thursday

Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydemir’in Advanced Materials dergisinde yayını çıktı.

BAGEP 2018 Ödülleri
March 2018, Thursday

İki öğretim üyemiz Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2018 Ödülü almaya hak kazanmıştır. Dr. Öğr. Üyesi Elif Nur Fırat Karalar, Moleküler Biyoloji ve Genetik Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydemir, Kimya