Koç Üniversitesi, Rumeli Feneri Kampüsü’nde yapılmakta olan Fen ve Teknoloji Binası içine kurulacak ~800 m2 büyüklüğündeki Temiz Odanın kurulması sürecini yönetecek ve kurulum sonrasında Temiz Odanın işletilmesinden sorumlu olacak Yönetici Müdür aramaktadır. Yönetici Müdür’ün kurulum sürecinde Koç Üniversitesi’nin ilgili birimleri ve temiz oda kurulumunu gerçekleştiren firma arasında koordinasyonu sağlaması, Temiz Oda içine konulacak ekipmanların alım süreçlerini yönetmesi, Temiz Oda’nın kurulması sonrasında kullanım prosedürlerini belirlemesi, kullanıcı eğitimlerinin koordinasyonunu sağlaması ve Temiz Oda’nın 7/24 problemsiz çalışmasını sağlayacak bakım ve günlük altyapı takibi içeren kontrol süreçlerini belirleyip uygulaması beklenmektedir. Temiz Oda en son teknoloji mikro- ve nano-fabrikasyon altyapısı, görüntüleme cihazları, ölçüm cihazları, tanımlama, prototipleme ve çip paketleme ekipmanları yanında servis alanları ve personel ofislerini içerecektir.

Temiz Oda kullanma ve yönetme tecrübesi olan, üniversitelerin ilgili bölümlerinden en az lisans derecesine sahip başarılı adaylar özgeçmişlerini ve iki referans kişinin kontakt bilgilerini 31 Aralık 2017 tarihine kadar smartens@ku.edu.tr adresine gönderebilirler. Başvurular geldikçe değerlendirilecektir.